Happy Colors is sponsor van “In de slag van 50” en “Duchenne Heroes”

Duchenne Heroes

Tijdens de Duchenne Heroes 2016 rijdt Dirk Bakker van 18-24 september de meerdaagse mountainbiketocht met financiele ondersteuning van Happy Colors. De rijders starten in Duitsland, gaan via het Mullertal (ook wel 'klein Zwitserland' genoemd) richting België (Malmedy - Spa - Luik) en rijden naar de nieuwe finishstad Eindhoven. De tocht voelt hij niet alleen in zijn benen, maar doet hij ook met zijn hart. Door aan Duchenne Heroes mee te doen of sponsor te zijn, krijgen honderden kinderen die lijden aan de slopende spierziekte Duchenne hoop op een medicijn.


In de slag van 150

Happy Colors steunt ook de stichting “In de slag van 150”, zij zamelen op sportieve wijze geld in voor goede doelen die het (lokale) welzijn bevorderen, waarbij met voorkeur in natura wordt geschonken. De stichting organiseert skeelertochten en andere sportieve evenementen. Peter van de Werken, de uitvinder van de Rainbow Rose, rijdt regelmatig mee tijdens de skeelertochten.

Van Keulen naar Van Keulen

In 2016 rijdt “In de slag van 150” op vrijdag 24 juni in de vroege ochtend weg uit Keulen (Duitsland) en de deelnemers skeeleren naar bakkerij Van Keulen in Gameren, alwaar ze dan zaterdag 25 juni verwachten te arriveren. De Van Keulen naar Van Keulen tocht is hét evenement van 2016. Het is nog onduidelijk hoeveel kilometer het is, maar dat het ver boven de 200 gaat is wel zeker…